dijous, 14 de juny de 2012

NO VOLIEU CALDO?

Doncs dues tasses.

Què, que fa massa calor i les tardes de diumenge no sabeu que fer? cap problema. Aquí tenim Blogville per solventar-ho.

... mmm... algú recorda una cosa anomenat llibre? És més, algú recorda un objecte anomenat llibre i escrit pels veïns de les Històries Veïnals. I encara  més, potser fins i tot hi vas col·laborar en la seva publicació... si? si? vas ser tu? No diguis més, apunta:

DIUMENGE 8 de juliol, 18h al Bar LA PAPA (Tapioles 12) a Barcelona.Podràs recollir el llibre, comprar-ne més, xerrar de tot allò que va quedar pendent el Dia de la República de Blogville, portar a l'amiga pesada que no calla, conèixer al veï sexi que no goses tornar-li la roba interior que se li ha caigut pel celobert... vamus, tot allò que ha quedat pendent.

Farem la presentació del llibre i xerrarem molt i per tant, porta a qui vulguis que quan més siguem, millor. I si et va bé, envia un "mailet" a soparveinal@gmail.com per comptar quants serem (metre més, metre menys).

Si, clar... hi hauran sorpreses!!!

Què, ens veiem allà? si? que bé!!!

dilluns, 4 de juny de 2012

DIAS PARES

Aprofitant els dies en que m'aixeco amb l'esperit plagiador encès i remeno entre les coses que admiro per veure què o a qui puc copiar descaradament, avui aporto el meu primer diasnones. Gaudeixo del blog i admiro qui hi ha al darrera, per la originalitat, la seva capacitat, per la racionalitat irracional i perquè la matèria primera és de molt alta qualitat. I perquè em "pineja" al Pinterest les matinades de dilluns.
 
Masses paraules per ser un diasnones real