dissabte, 10 de juliol del 2010

EM COSTA D'ENTENDRE

No entenc a persones que no mengen animals perquè no volen matar, que ballen danses per estar prop de la natura, que abracen arbres, que ajuden a les mares a que els seus fills neixin naturalment (i sols contemplen l'alletament matern), que mediten amb devoció, que planten al balcó aliments no transgènics  lliures d'adobs químics, que sols usen cotó natural, olis essencials pel cos o henna per tintar-se el cabell. Tot natural. Però que quan preguntes si aniran avui a la mani, contesten

"jo passo d'aquestes coses"

Per suposat que cadascú viu, pensa i actua com vol. Jo també. Per això crec que està bé viure sanament però que cal tenir una opinió. Un pot no voler anar a la mani d'avui perquè està fins els collons dels polítics, perquè ja li està bé com està la cosa, perquè no creu en la democràcia o perquè  creu que no servirà per a rés. O hi pot anar perquè passa de qui vagi al davant de la mani, perquè està indignat amb el tribunal constitucional (en minúscula) o perquè és una manera de conèixer gent. És igual. 

El que no entenc és que algú pugui passar del que passa al seu voltant.


(vagi per endavant que tinc hort a la terrassa, menjo poca carn i menys química, sovint m'he tintat amb henna el cabell, he ballat dansa oriental durant anys i intento ser conscient en el consum dels recursos naturals)

14 comentaris:

Robertinhos ha dit...

Doncs jo volia anar-hi però després de l'espectacle de pati d'escola de "jo no vaig sinó vaig a primera fila amb una senyera" he decidit que els hi donin pel cul a tots ells...a veure si acabem d'enfonsar aquesta merda de país i quan tots els gilipolles que estem anestesiats a base de futbol ens decidim a revoltar-nos i fotrels fora dels òrgans de govern podem construïr una nació i tenir el dret a decidir.

Llesca ha dit...

Qui no hi va al·legant que "passa" és que no enten una merda i que no s'ha plantejat res del que està passant. Hem de defensar la nostra voluntat com a poble aquesta tarda.

Molon labe ha dit...

Mira quan més sa es vol semblar més insà s'és...

fra miquel ha dit...

Jo tampoc entenc que no es tingui opinió del que t'envolta. Potser és que aquestes persones pensen que la resta de gent no es natural i per això "passen".
En veritat el que fan és aïllar-se. En fin...
Cal anar a la mani malgrat les rabietes de pati d'escola. Hem de convertir lo de la capçalera en una petita anècdota. El moment de respondre a aquesta rabieta el tindrem a les eleccions.
Ara em d'aconseguir que la notícia sigui la participació (pacífica)
Empetitirem les pancartes!
abraçades

Kudifamily ha dit...

Coincideixo amb tu: pots tenir molts motius per no anar-hi, però perque "passes" no és un motiu, és una vergonya.
Jo no hi he anat, i no per manca de ganes, sino per logística infantil. I quna penso en aquesta gent que "passa" em vénen ganes de vomitar, la veritat.

Garbí24 ha dit...

MOlta hipocresia es el que hi ha, la gent diu el que realment no pensa.
Visca Catalunya lliure!!!!!!!!!

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Hi ha coses que fan mandra. A mi darrerament m'agrada molt la carn

el paseante ha dit...

Jo entenc la gent que n'està farta i passa de tot. Ja n'hi ha prou d'aquesta colla de mediocres que només ens xuclen la sang. Per ells només som vots. Siguin del partit que siguin, siguin del país que siguin.

Un polític, un jutge, un sindicalista... hauria de tenir vocació de servei públic. Però em temo que només miren pel seu benestar personal i econòmic.

Vida ha dit...

Que no vagis a la manifestació, no vol dir que no tinguis opinió. Potser algú passa d'anar-hi precisament per tot això que dius, Rateta, perquè està fins els collons dels polítics, perquè no creu en aquesta democràcia d'escaparata o perquè creu que no servirà per a res. I té tot el dret de passar. Possiblement jo hauria passat.

Mike Tracking ha dit...

Les persones que vostè descriu en aquest posts, són els anomenats subnormals. Parlem de la mateixa gent que no accepta que els cotxes a 80 km/h contaminen més (perquè van a més revolucions i per tant el règim de treball del motor és més alt). Que no volen nuclears, però prefereixen que les tèrmiques cremin petroli, gas i carbó contaminant 500 cops més i produint 500 cops menys que la nuclear, i un llarg etc.

Però, tota aquesta gent a casa per norma genera té aire condicionat, nevera, rentadora i d'altres coses que formen part de la vida moderna. Per tant, canvio la meva opinió no són subnormals (o no només) sinó que son uns hipòcrites.

Respecte a la gent que "passa de política" si no son ignorants. És gent que ens hauria de repugnar a tots. Quan algú "passa de política" passa també de tots, del dia a dia i d'aquest espai que hem de compartir uns a altres que anomenem país, nació o com ens deixi dir-ho el TC.

la bruixa avorrida ha dit...

Jo hi he anat.
Em sento bé.
Es culpa nostre que els politics no sàpiguen que treballen per nosaltres ?

maria ha dit...

Al final els que vam anar el davant erem nosaltres.
Ostres no et vaig veure^-^,de fet era impossible.Quin munt de gent...jeje!

RaT ha dit...

Jo repeteixo que pots anar o no anar, però que opinió se n'ha de tenir. Crec que ahir es va veure que no ens agraden els polítics que tenim però que sabem i/o volem movilitzar-nos.

Seria maco aconseguir canviar els poders que ens manen, mediocres, a base de movilitzar-nos, no? què, ens hi posem???

Ruben ha dit...

És que queda molt guai anar dient que no menges carn, que passes del turisme massificat i totes aquestes polles en vinagre, però la veritat és que han deixat el ramat d'ovelles principal per anar-se'n al ramat d'ovelles dels losers. Si des de la prehistòria hem menjat carn, doncs no entenc per què ara hauríem de deixar de menjar-ne...

I sobre la manifestació, després de la criaturada de la setmana passada i les que estem veient aquesta setmana, em demano si realment traurem res de profit d'aquesta xusma política que, ejem, ens representa.