dimecres, 22 de setembre del 2010

CANDELAJANT

Gairebé cada estiu a Td8 (crec) reemeten la increïble pel·lícula eròtica "Los Burdeles de Paprika". Increïble dic perquè, en contra del que generalment succeeix, la protagonista s'ho passa bé treballant en un bordell. Deixant de banda les consideracions sobre la prostitució (que la legalitzin ja, si us plau!!) i posats a veure pit-i-cuixa millor que sigui amb optimisme i no com a càstig, com sovint passa a les pelis pornogràfiques. Sexe? a disfrutar, doncs.


Parlant amb una amiga bloguera (o blogàire) li deia que de gran m'agradaria escriure un blog eròtic. Crec que és un dels gèneres més difícils ja que molts ho intenten però pocs aconsegueixen escalfar motors de manera elegant. Saber mesurar l'equilibri exacte per descriure aventures, novel·lar experiències, proposar jocs, fer-se fotos... fent un bé a la humanitat ha de ser preciós.

14 comentaris:

Eli ha dit...

Estaria be...
Es clar, que per molta gent el sexe encara és tabú!
I jo no ho entenc, caldria reeducar a la gent, potser?

Et seguiré!
;-D

Garbí24 ha dit...

Quant la gent aprén a gaudir del sexe, apren moltes coses més. El difícil de l'escritura eròtica és no caure en lo repetitiu, descriure escenes de sexe explicit hi escalfar motors sense ser repetitiu costa. Intentar-ho no costa gaire....seré bon crític

Alyebard ha dit...

Doncs esperaré a que siguis gran. Gran películ·la la de Paprika, quin flashback.

Remitjó ha dit...

Fotos, fotos... el que volem són fotos!

Txisky ha dit...

Ho veu RaTeta?. L'únic que aconsegueix és escalfar al Remitjó per enèsima vegada!

El senyor gerent ha dit...

Què collons vol dir "quan sigui gran"?

x ha dit...

llegint el post se m a passat pel cap anar a insultar a la Lucrecia borja dels collons...vaig a cagar me amb els seus morts !!!


la tractaré de puta doncs aixo intueixo es lo que la molestarà més...

Candela ha dit...

Ara sí que m'has deixat sense paraules... Gràcies, t'animo a que ho provis, tot són satisfaccions :)

Mil petons dels que tu vulguis i on els vulguis :)

Candela ha dit...

M'agradaria veure la pel.li, per cert, si algú la té....

Cris (V/N) ha dit...

Doncs mira, me l'apunto que aquesta no la he vist :)

Rita ha dit...

És cert que la Candela en sap i també que no és tan fàcil. Jo ho he intentat alguna vegada i ha anat directament a la paperera... :P

Dr. Muerte ha dit...

Jo faré un llibre d'autoajuda titulat "Totes putes, sí tu també!". Moltes dones me'l reclamen. I ja posats a veure pel·lícules amb dones que fan coses per agrad miri's "Secretary" amb la Maggie Gyllenhaal. Sublim.

el paseante ha dit...

No m'agraden massa els textos eròtics als blogs, però tens tota la raó que la Candela domina el gènere. A veure si t'animes.

Unknown ha dit...

Les palles que m'he fet amb la Paprika!