dilluns, 1 d’agost de 2011

L'AEROPORT CENTRAL CIUDAD REAL no existeix!!!

i qui digui el contrari, menteix!!!

11'00 am : Dissabte tanco la porta de casa i, bossa en mà, marxo cap el centre. Abans intento esmorzar alguna cosa però on m'agrada és tancat. 

12'00 am : Arribo a l'hora pactada i agafem el bús cap a l'aeroport (5 eurus!). Dos mesos abans ens havíem muntat un cap de setmana al Festival de Teatro Clasico de Almagro: vol, hotel i entrades enllestits en un "santiamen" (temps rècord de dues hores).

13'00 pm : Arribem a la nova terminal, on el terra és de mirall i el so el de les persones que parlen, tres hores abans del vol (un pel excessiu? potser). Mirem el panell de sortides on ens anuncia que el vol duu un retard de 3 hores. Ens dirigim cap el mostrador de vueling i li exposem el tema: tenim entrades per les 22'45, arribarem?. No ens pot dir res, sembla que l'avió té problemes i encara no han localitzat cap altre, ni té "matricula" ni res.. millor que tornem una hora més tard.

13,10 pm : Ens passem per Natura a comprar una bossa de mà ja que se m'acaba de trencar de manera "irreparable" la que duia.

14'00 pm : A l'hora ordenada tornem, dinades i amb el vol anul·lat. Què ens ofereixen volar a MadriT i des d'allí en autocar. Com que 3 hores en autocar??? se sent bramar darrera nostre, en AVE!!!. Nanai diuen des del mostrador: vostès arriben a Ciudad Real cinc hores més tard del previst i per carretera. 

14'10 pm: una processó de persones anem a fer la reclamació.
18,00h : amb una hora de retard, sortim cap a Madrid

19'20h : un cop tots han baixat de l'avió, agafem l'autocar cap a Ciudad Real

22,30h : arribem a Ciudad Real. Una companya d'excursió ens ofereix portar-nos en cotxe de Ciudad Real a Almagro per intentar arribar a temps però tot just acaba de començar. 

22,50h : Per suposat no arribem a temps d'entrar a la funció. Ni les nostres súpliques ensenyant les maletes ni les targetes d'embarcament fan que el Cap de Sala accedeixi. Sols es doblega davant un grup de jubilats que també arriben tard i que repeteixen : "hombre jefe, al menos deje entrar a las catalanas, que vienen de lejos" (i és que una de nosaltres, abans, li ha fet l'ullet). El Cap de Sala accedeix i sols ens perdem 5 minuts de la funció.El vol de tornada ja feia un parell de setmanes que l'havien anul·lat (per falta de venda de passatges?). Ens ofereixen tornar un dia després i per la tarda, fet impossible per a mi. M'ofereixen vol des de Madrid:  el que havia de ser un vol directe a les 11 del matí arribant a Barcelona a les 12  passa a ser un bitllet de tren a Madrid a les 6'45 + tren + metro fins Barajas i allí, un avió.

Les meves companyes, que havien acceptat el vol del dia després, van acabar tornant en tren. degut a que els horaris dels vols també els havien canviat pocs dies abans i al ser un aeroport privat, ningú té punyetera informació.  Dos dies més tard del que havíem previst van arribar a Barcelona.

Quan vam programar el viatge tenia al cap fer un post amb una foto de l'Aeropuerto Central de Ciudad Real per dir-vos que si, que existeix. Ara mateix no ho puc afirmar, ni elles ni jo no l'hem vist mai.

Per cert, si podeu no us perdeu Almagro ni el seu festival. En tres palabras: EX-TA-SI

5 comentaris:

garbi24 ha dit...

i la ràbia que fa la impotència que sents quan això passa.....no estem ben atesos ni pagant

fra miquel ha dit...

Es què per aquesta mena d'escapades t'has de lligar un princep amb jet privat. Dona!
Que no estàs al cas!

;o)

petó

Alyebard ha dit...

Sort que et van deixar veure l'espectacle.

Josep ha dit...

Cal que faci una lectura política de l'experiència? Jo crec que es comenta sola.

el paseante ha dit...

No fa massa, el Quim Monzó explicava que havia somiat un pont aeri entre els aeroports de Ciudad Real i de Castelló. Amb tot d'avions sense passatgers.

Si és que som de pandereta.