divendres, 10 de setembre del 2010

PER QUÈ NEGAR-HO?


Estic així. La crisi l'ha provocat un no-del-tot inesperat canvi d'orientació laboral que pot ser positiu, però que implica un canvi d'horari radical i la veritat, no sé si m'acostumaré a tornar a treballar per les tardes. Ho intentarem. Sé que en els temps que corren és de "mal agradesio" queixar-m'he per l'horari. En sóc conscient.
Però dient-ho en veu alta potser fa que marxi el disgust i vam quedar que el blog fa que m'estalvii hores de psicòleg. I fins avui, m'ha funcionat.

8 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

Benvolguda RaTeta, de crisi creativa res. Simplement, hi ha èpoques que un troba més motius que d'altres per escriure, o bé directament no en sent l'impuls. A més, si li serveix de teràpia això ja va bé, no li sembla?
Provi d'adaptar-se a la nova situació. Ah, i congratuli's. Ser capaç de queixar-se és senyal de no ser insensible als estímuls. Endavant! Bon cap de setmana i Bona Diada.

Josep ha dit...

Torn de tarda o jornada partida? 40 hores setmanals?

Candela ha dit...

Cal adaptar-se als canvis i continuar! tots tenim crisis creatives de tant en tant però sempre pot més el "gusanillu" de blogGuejar. Molts petons guapa!

kika ha dit...

i tant que funciona el blog per posar ordre al cap! i també funciona aquesta etiqueta de la crisi ... de fet, quan el cap ja no dona per més, l'etiqueta serveix d'excusa per escriure el que passa... jo també la faig servir de tant en tant. ànims, que en qüestió de dies tot tornarà a la normalitat :-)

Remitjó ha dit...

RaTeta, què passa amb les senyores (etes) del món blocaire?

Estan totes amb l'esma de vacances...

Alyebard ha dit...

Rateta, no es desanimi, en qualsevol moment i racó tornarà la inspiració (rodolí !) I els blogs van molt bé per a fer auto-teràpia. No en dubti gens.

Mike Tracking ha dit...

Tranquil·la, jo la crisi creativa l'he tingut l'últim mes i mig. Al cap del temps, trobes qualsevol cosa per absurda que sigui per escriure i et reenganxes. Tot passarà! Ànims!

el paseante ha dit...

Va, que és de tarda, no de matinada. Has tornat protestona de la piscina del Mickey, catxis.