divendres, 3 de desembre del 2010

EL CANTONÀ I ELS BANCS


l'explicació a kollonades.blogspot.com:

Eric Cantona, el polèmic exfutbolista francès del Manchester United, li declara la guerra al sistema a través d'un vídeo que circula a Internet titulat matem als bancs, i en el qual proposa fer trencar al sistema a través d'un col·lapse bancari. Cantona explica que es pot fer una revolució retirant els diners de les entitats i demana obertament que el 7 de desembre, la gent que vulgui recolzar la seva causa vagi al banc i retiri els seus estalvis.

«El sistema està basat en el poder dels bancs, així que s'ha de destruir començant pels bancs», diu Cantona, que assegura al seu web que si tres (o deu) milions de persones, en lloc de sortir al carrer i manifestar- amb crits i pancartes, van silenciosament al banc i retiren els seus estalvis, es podria fer una revolució total, «sense sang, i d'aquesta manera ens escoltarien d'una altra manera».


Tot forma part d'un moviment que porta per nom Back Run 2010. El vídeo, que ja ha rebut prop de 90 mil visites en la seva versió en anglès, i més de 23 mil a la versió en espanyol, està recolzat per una web i un grup a Facebook al que fins ara s'han sumat prop de 7.000 persones. AGENCIES.

Jo al banc tinc poca cosa però igualment ho faré.

5 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

i els del banc riuran per sota el nas i pensaran "mira, una altra penjada que es pensa que és la 'V de Vendetta'", mentre li allarguen els seus escassos euros.

el paseante ha dit...

Es poden retirar els números vermells de la llibreta d'estalvis? En aquest cas hi estaria interessat.

zel ha dit...

Jo estic com el Paseante, els números vermells manen...

Anònim ha dit...

Una decisió intel·ligent d'un cervell rapat, sí senyor. Tant com la dels descerebrats que van retirar els seus calers dels bancs en esclatar la crisi del 29 o com els del "corralito". Són uns fillsdeputa, sí, però fer-ho així no perjudica només els bancs.
Per cert, ja sabien que la dona de Cantona roda anuncis pel banc gavatxo Credit Lyonnais?

Salut, madona RaTeta.

RaT ha dit...

... catxundena...