dilluns, 20 de febrer del 2012

DESÁTAME (o vine a la festa)

En moments com els actuals en que cada nit les notícies són més desesperants que las del matí és obligatori prendre mesures dràstiques tipus "tapa-ulls" d'ase i tirar endavant, endavant prohibint-te cap escletxa de por. La por atura i ens fa volubles i NO. 

Però enmig de tanta grisor que ja fa anys ens envolta (i ara envaeix) hi ha moments que cal fer un reset i deixar sortir que la bèstia que duus dins. El meu parèntesi, però que per higiene mental darrerament aplico un cop a la setmana, és treure la chelichoni que duc dins (no gaire amagada malgrat ho vulgui dissimular) i fer de Pantera de la Barceloneta. És sentir el seu crit i posar-me a ballar en estat d'èxtasi. 

... ven, ven, desátame, ven, ven, desátame, ven, ven, desátame, ven, ven, desátame, o ven y apriétame...

És pel que deia més amunt de donar color al gris que s'ha muntat una festeta especial. Bé, per donar color i posar-nos una medalla aixinsdegran la colla de veïns, amics i simpatitzats de les Històries Veïnals perquè alotonto-alotonto acaba de tancar-se la 10a edició. I què voleu que us digui "bién vale una misa", no? doncs això, que ja la tenim aquí. 

El dia 14 d'abril a les 7 del vespre i en ple centre de Barcelona podem fer la proclama de la República Independent de Blogville tot ballant com panteres o bé xerrar i sopar. El que vulgueu.  Sols us cal apuntar-vos abans del 31 de març al mail: 

soparveinal@gmail.com
(I-M-P-R-E-S-C-I-N-D-I-B-L-E-!)

El preu total no superarà els 20€ (maldita crisi!), l'organització corre a càrrec dels blogaires  Carina, El Veí de Dalt, Gerònima, Glòria, Joana, Srta. Tiquismiquis i La RaTeta ( ho sigui, jo) i poc a poc us anirem donant detalls de tots plegat tot i que qualsevol iniciativa que proposeu serà benvinguda.  El cert és que ho estem preparant amb moooolta il·lusió.

Així què, si necessites una neteja mental i vols conèixer als teus veïns de replà o no has participat en cap Història Veïnal però també vols  esbargir-te ja saps on tens una cita el 14 d'abril... 

... ai què dius? que et fa vergonya? andaya!!! i per la vergonya o perquè no escrius HV però las llegeixes o segueixes a algun dels que escriuen no vindràs??? anda.. passa, passa endavant i apunta't ara mateix que no et vull tornar a sentir... ja et posarem al racó dels mirons-vergonyosos però vine... val?

PD si vols afegir el logo al teu blog per promocionar la festa, fantàstic!!! 

12 comentaris:

Comissió Organitzadora Sopar Veïnal ha dit...

Ja ja ja!
A fer de Pantera doncs!!!
M'has fet riure RaTeta!

Comissió Organitzadora Sopar Veïnal ha dit...

Ups!!! :)
Gerònima!

PS ha dit...

Òstres, ja veig que no sóc cap bitxo raro...a mi també em prova desembussar la gargamella amb la pantera de Figueres. Em quedo ben descansada. Encara que trobo que en aquest clip no s´ha "desatat" prou, la veig una mica descafeïnada, i els mossos amb les cordes, poc motivats ;-)

Espero crònica de l´event al detall, ja que no hi podrem ser, almenys que la gaudim una mica.

Rita ha dit...

Ja he enviat un correu a la bústia.

Gràcies, Rateta!

RaT ha dit...

... tots tenim les nostres coses, Comissió!!

Doncs a mi em fan gràcia els xicots de les cordes Pais Secret... fan patxoca! i si, no es desata del tot però la prefereixo en directe que en el vídeo promocional... aqui la tenim més al natural, eh que m'entens? ;) (segur que no t'ho pots muntar per fer una escapadeta? seria bonic veure'ns!)

Ai Rita, que bonic retrobar-nos! què maca ets!!!

El veí de dalt ha dit...

Docns ja sabem que un dels números de la nit serà veure la Rateta disfressada de pantera dalt l'escenari! I que algú la deslligui! Juàs!
I ja ho dius bé: no hi ha dia que aquest tropa d'ineptes que tenim de governants ens posi la bilis a 100. És per això que està bé fer un kit-kat de tant en tant.
Ens veiem!

Emily ha dit...

Pantera dius? ole! a mi si m'ho paga el Veí, vinc, veïnet, petitet, que la pantera del delta no té pèmpims i ja no porto ortodòncia...anima't, home...

RaT ha dit...

el que volgueu però qui vingui que s'apunti al soparveinal@gmail.com sinó no queda registrada la seva reserva (a que queda institucional?)

PD Desátame? el que vulgueu però sols amb beguda seca i àcida... a pelo, res.

zel ha dit...

Ja! I per les perles de pagès que ens perdem a Barcelona?, eh? què? Com? Si vinc en cotxe, m'heu de recollir a Tarragona i no en sabré sortir cas que arribiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

fra miquel ha dit...

Ara ja no sé si he de dir raTeta o pantera :-/
A lo que anava...
El cas és que no sé com extreure el logo de la festa del teu blog per penjar-lo al meu.
Ho sento! No me'n surto!
Explicam-ho o envia-mel Val?
Petons

carina ha dit...

Vindrem, vindrem

el paseante ha dit...

Ja us he posat el logo. La factura la faig a nom del Veí de Dalt?