Treballo en una cadena de muntatge de panellets. Exactament en el Pas 3 del procés d'elaboració del producte. Si en el Pas 2 algú emprenyat (perquè es veia Cap d'El·laboració i no ha estat L'Escollit i no suporta que L'Escollit el mani) posa sal enlloc de sucre a la massa, la feina que hem fet els que composem el Pas 3, Pas 4 i Pas 5 no serveix de rés. En el millor dels casos ens adonem a temps però això retarda la producció i, en temps de crisi i panellets, un dia de retard suposa un alt cost econòmic.
Heus aquí uns senzills pouerpoint per desengreixar la conferència:
PROCÉS D'EL·LABORACIÓ
ORGANIGRAMA FUNCIONAL
(cal tenir clar quin és el vostre lloc a l'empresa)
Potser a L'Emprenyat li farà gràcia veure còrrer a la resta dels seus companys. Si jo fos Cap d'Elaboració faria fora del meu equip aquest individu. Sense miraments. Algú que fa la punyeta a qualsevol membre de la jerarquia laboral per fer mal, no la vull al meu costat. Jo signo un contracte, faig una feina i me la paguen. Vull poca més implicació.
El que deia fa uns dies: sigui quina sigui, vull que es respecti la meva feina.
14 comentaris:
Abans de producte final t'has deixat el control de qualitat.
Aquesta tasca millor fer fora de l'equip de producció per tenir perspectiva i objectivitat
Si voleu un consultor extern per aquesta tasca crec que jo sòc la persona ideal per fer el tast jejejeje...
Bona castanyada!!!
Em sembla que t'entenc molt bé...
http://cuentosprescindibles.blogspot.com/2008/07/algo-huele-quemado-en-dinamarca.html
Esperem que, tot i així, surtin bons!
Equip? hi ha molta gent que no enten aquest concepte.
No hi veig ni management ni màrketing... i l'staff molt lineal... amb tot amb els panellets sempre és millor desviar la producció a tercers països (nens d'escola) i després vendre-la com feta per artesans (d'allí la merda de panellets que surten)
si el tenen fitxat....al carrer sense un duro.
Suposo que això passa a tot arreu, però aquí ens emportem el premi als menys pragmàtics i improductius d'Europa.
Tant costa venjar-se d'algú en horari no-laboral?
No saben com me n'alegro de treballar sol...
A la seva fàbrica de panellets hi veig algún parent del meu no-manager i el gos beta. Obri la veda que l'ajudo a fer neteja!
Panellets salats, madona RaTeta, panellets salats! L'Emprenyat no els està boicotejant, està innovant i vostès no l'entenen! Vostès no...
... què collons, A LA PIUTA CALLE!
PD: Dispenseu-me el contrast.
He, he, he, molt bo!
ostia si , estic amb el Muerte , que guapo que es treballar sol...!!!!!!
el dia que la gent vagi contenta a treballar aquell dia haure de cambiar de parer
:-) M'agrada el post i l'organigrama funcional. De veritat que ara treballes en una pastisseria?
No Helena, que està incl`s en la fase 5!!! passo el teu CV a Recursos Humans, doncs!
Si MK, ve a ser el mateix però tu ho expliques millor... què pesats que són, eh?
Rebotaven contra la paret però dins un tupper s'han pogut menjar, finalment, Txisky
Massa gent el desconeix, Srta...
Molon, doni'm també el seu CV que el passo a qui correspongui.. vostè sap de què parla, veig...
Ostres Llesca... és ben bé això el que volia dir: GRÀCIES!!
Jo m'enyoro del contacte humà, Doc.
Merdevalista quan m'anomena madona em desfaig i no puc seguir llegint... dolços? salats? que importen quan una és madona!!!
Petonets Sr. Tinc!!!
Vaaa Feli, no sigui dr. M... feia dies que no el veia per aqui!
Si Paseante... i també faig pa, licors i melmelades ;) !!!
Publica un comentari a l'entrada