dissabte, 11 de desembre del 2010

COM DEIEN AQUELLS, ESTÚPIDAMENT FELIÇ

Hi ha dies en que trepitges i que millor no haver-te llevat però n'hi ha d'altres que no pararies de tornar-los a començar. Ni m'han tocat "els cegos" ni he aconseguit que la meva tele recuperi el color ni tant sols m'han canviat l'horari (maleïdament segueixo treballant de tardes)... i a 15 dies del Nadal, em segueixen sobrant cinc quilets.

 La Felicitat

El dia ha començat amb un deliciós passeig compartit per Gràcia xerrant de tot i de rés. Sovint qui tens més aprop és qui més et sorprèn i avui, amb un parell de gests plens de generositat, ell m'ha tornat a emocionar. Hi ha paraules que s'obliden però sempre que estic prop seu em ve al cap el mot "bondat". La lluita continua però ell serà el vencedor.

He arribat a la feina i, extranyament, tot eren somriures. Els resultats estan sent molt positius i sembla que es reflecteix en l'ambient. Un te verd i un parell de visites han fet que el cau fosc i fred en el que treballo s'hagi omplert de caliu, de confidències i de llum. Fem plans, recuperant  anhels de fa vint anys. Això de redescobrir persones amb bagatge em segueix agradant. A més, sé que tindran sort.

Per ajudar a alentir el dia, un sopar inesperat (acompanyat d'un bon vi per a que les confidències flueixin) remata aquest meravellós divendres que, segur, costarà que es repeteixi però que jo, per si de cas, ja he viscut. Demà la batalla continua.

I enmig d'aquest maremàgnum, el missatge de que "amb tu passen les hores volant" que continua donant encara més sentit a tot.


11 comentaris:

Goculta ha dit...

Quina sort RaTeta, d'això s'en diuen joies...

Unknown ha dit...

Bones felicitats, ja ho crec...

Eli ha dit...

Quin bon dia que has tingut.... Segur que en vindran més.. diferents, però igual de bonics!
:-D

Josep ha dit...

Quan hem de destacar-los és que n'anem ben mancats.

Ànim!

Garbí24 ha dit...

digues que si....felicitat que no falti

khalina ha dit...

m'has deixat sonrient :)

Filadora ha dit...

Collins Rateta, com me n'alegro!! :)

fra miquel ha dit...

Què guapa que estàs!!!
:-D

Alyebard ha dit...

Guarda'l en un raconet del cor. Així el podràs tornar a viure quan el necessitis.

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

el paseante ha dit...

I jo que ho llegeixo ara, m'has fet somriure un mes després :-)