dilluns, 21 de juliol del 2014

MISTER POTATO


És allò que un dia i d'imprevist, t'agafen la cara per les galtes i et fan un petó. I et diuen: "aaara dona". I va i tu que, amb les dues mans, agafes el teu cervell i delicadament el deixes sobre el tamboret que tens a l'esquerra. 

Res, sols 10 minuts. I tots els mals de cap, les dificultats, les obligacions o dubtes són sobre aquell tamboret durant el curt espai de temps que suposen els 10 minuts. I respires profundamentI et sents tranquil. I relaxat. I molt, molt lleuger.

Llavors, amb les dues mans tornes el teu cervell al seu lloc. I agafes el metro i vas cap a casa.

Però no t'adones que, com si d'un Mr. Potato es tractés, has col·locat el teu cervell del revés. I ves, ara toca recompondre una mica, la teva realitat.


7 comentaris:

maria ha dit...

Visca aquests moments!!Per molt que se'ns capgiri el cervell.^-^

Garbí24 ha dit...

Aquests deu minuts no te'ls treu ningú i mira si toca girar cervell es gira, tot sigui per el moment viscut

Laura T. Marcel ha dit...

A vegades un gir al cervell recol.loca les coses de manera que funcionen millor, així que ja veus, igual és el que ens convé a tots una mica de tant en tant.

Glo.Bos.blog ha dit...

Del dret o del revés el teu cervell està molt ben moblat, Rateta!

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Senyora, quina sort que te aquests momentets

rits ha dit...

Moments que et canvien, que t'alliberen! Sort d¡aquests moments, encara que després ens haguem de recompondre, però ja som diferents.

El senyor gerent ha dit...

I si no hi tamboret? i si ha de deixar al terra merdós? i si hi han pixats de gossos? o vòmits? què me'n diu dels coloms?