divendres, 5 de novembre del 2010

... MIRA... ÉS QUE JO...


12 comentaris:

el paseante ha dit...

Només és un senyor alemany de més de vuitanta anys que ve a fer una miqueta de turisme representant un petit estat i una comunitat religiosa. No té més, dona. Et podria fer un llistat de 10 coses que m'emprenyen més.

kika ha dit...

jo no sé si en podria fer un llistat tan acurat com el paseante, però segur que hi ha moltes coses que m'emprenyen molt més, i aquest sarau m'emprenya, també, eh?

Alyebard ha dit...

Recordeu que de petit el van fer anar a la Guerra i això marca molt. Feu com a la tele, canvieu de canal.

MK ha dit...

A veure si m'aclareixo.
Es un senyor alemany que ve a fer turisme , pujat en una mena de tanqueta i com que te records de la segona guerra mundial li tanquen per ell solet tot un barri com si fos el ghetto de Varsovia , oi?

RaT ha dit...

... MK, t'has descuidat de dir que és un vellet venerable... però tenen raó, hi ha altres coses també importants. Però aquesta ho és. Petons a tots!!

Mike Tracking ha dit...

Tampoc parlaré ara de les seves estades de quitxalla a les joventuts hitlerianes, però aquest senyor alemany si vol fer turisme que vagi a sitges i pagant com fan tots.

Per cert, perquè porta un cotxe amb un vidre blindat de 5 cm? Que el seu deu no pot aturar les bales d'un fusell de franctirador? És per plantejar-s'ho doncs.

Garbí24 ha dit...

si Deu és just, ells han de ser els primers de l'infern, doncs en dos mil anys han fet el mateix procurar per ells i la gent que es mori de gana

Remitjó ha dit...

RaTeta, RaTeta malament ho veig...

nimue ha dit...

jo tampoc!!!!!! els senyors alemanys que venen a fer turisme no es dediquen a jutjar-me o condemnar-me per no compartir els seus valors. Aquest sí.

Scout Finch ha dit...

Ai Rateta... i jo que visc aprop de Sagrada Família... amb això t'ho dic tot.... he fugit de Barcelona despavorida!!!! :-)

fra miquel ha dit...

Jo marxo fora, tot i que la Família Sagrada em queda lluny de casa.
El que més m'emprenya és que haguem de pagar amb diners públics, es a dir nostres, el tinglado d'aquest senyor alemany que ve a fer turisme en una tanqueta a un ghetto al estil Varsovia, com diu MK.
Ah! i també hi ha altres coses que m'emprenyen més.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

A mi el que m'ha fet por és la gent. Ha sortit una dona a les notícies cridant que no havia conseguit entrades pel concert (a no, que no era un concert..)