dijous, 30 de desembre del 2010

EL TROPEZÓN

Ahir tornava d'un meravellós sopar caminant sobre l'acera humida de la nit. Tontament, el peu va relliscar i "cuan larga soy" (és a dir, no gaire) vaig caure al terra, elegantment, sobre el meu costat dret.

En aquell moment travessava el carrer un parell de noies joves, xerrant. Van passar de llarg pel meu costat, sense mirar ni preguntar si m'havia fet mal. Cert és que tampoc hem van pegar cap patada. Sols la indiferència.

Ràpidament em vaig aixecar i l'anècdota s'acaba aquí. Sols que porto tot el dia pensant-hi... quina llàstima que la conversa de la parella fos tant interessant com per perdre el punt d'humanitat i educació que, es sobreentén, tenim les persones.

Bé, i que el 2011 comenci millor i acabi apoteòsic... per repetir un any com aquest, no sé si cal "arremangar-nos" gaire. Així que, salut i força pel 2011.


13 comentaris:

fra miquel ha dit...

Deia el gran Perich: El hombre es el animal mas parecido al ser humano

FELIÇ 2011 RaTeta

petons

òscar ha dit...

Resulta evident que les noietes, a banda d'estar inmerses en una conversa d'allò més interessant, han rebut una extraordinària educació en alguna de les millors escoles de la ciutat.

Fins i tot per elles ... un molt feliç 2011. Sense ensopegades i amb moltes alegries, Rateta!!!

Kaa ha dit...

Oh!!! Llàstima que passessin aquestes pepes i no dos noiets perquè tan bufona com estaves t'haurien portat d'una revolada al primer banc del passeig i t'haurien fet el boca a boca i tot!!!
Lo que yo te diga...
;)

Llesca ha dit...

Si mai li torna a passar, faci el favor d'acostar-se cap a elles a l'estil brau de Sanfermines, i que es mengin el terra amb les dents.
Tingui un bon cap d'any senyoreta!

nimue ha dit...

jolin, que fort! i no vam parar a mirar si estaves bé??? En fi, m'alegre que no tingues res trencat! que comences molt bé l'any!

maria ha dit...

Cada vegada hi ha gent més desagraïda i maleducada.Una abraçada guapa!Espero que no s'hagi fet gaire res.Ja li enviaré la meva felicitació per les etàpes vermelles viscudes i per les que ens falta viure.^-^.

Emily ha dit...

Happy, happy!

Josep ha dit...

No conec aquesta parella, però no seria la primera vegada que un carterista actua fingint un entrebanc.

I no cal dir res de les avaries a l'autopista i la Banda dels Peruans.

gatot ha dit...

bon any, RaTeta.

fanal blau ha dit...

Jo no era...que de ser jo m'hauria aturat!

Bon any, Rateta!

MK ha dit...

Ves a saber...Però sabent que les dones com tú i com jo -i això s'ens nota en un cop d'ull- mai caiem al terra sino que ens hi tirem ,si ens dona la gana . Aquelles dues noies m'es aviat devien haver pensat que estaves assajant quelcom , alguna mena de performance o aixi..
:-))

O haver-les increpat tot dien "SI, m'he pres dos dry-martini, I QUÉ?!!!!

Filadora ha dit...

Ostres Rateta! espero que fos una caiguda sense importància. Segur que a mi se m'hagués escapat alguna "floreta" per les jovenetes!
Feliç 2011!

el paseante ha dit...

Et vas quedar amb les seves cares? T'imagines que un dia demanen feina on tu treballes i ets la responsable de fer l'entrevista personal? :-)

Que tinguis un bon any, Rateta, que t'ho mereixes molt.