dimarts, 25 de maig del 2010

13, rue del Blogville: la clienta del colmado

A mi sempre m'han criat que quan se surt al carrer, cal anar polit i endreçat. I si pots lluir millor. I si tens un cos per ensenyar, més que més. Sempre he sigut mona i he tingut unes formes per mostrar. De fet, el sr. del colmado de sota casa, quan em giro per pesar les verdures, em mira el culet... eps! jo que ho sé!! Ja ho deia la meva mare "nena, amb aquest paner faràs còrrer a tots els homes". I tant si corren!!

També és cert que per lluir s'ha de patir. Ahir, a les tantes de la nit i mentre veia Salvamedeluxe m'estava fent les ungles... com avui volia anar de vermell!!! i ja veus després un cop acabada, posa't els bigudis per dormir. És que els dissabtes sempre m'arreglo especialment. Per què??... ara no sé que dir... no sé si dir-ho... és que els dissabtes.... vaaa, ho explico... els dissabtes és el dia que baixo a comprar... al colmado... i si... el senyor adroguer em fa tilín... tilín!!!


fotografia i photoshop: Helena Batlle

7 comentaris:

Remitjó ha dit...

RaTeta! SalvameDeLuxe...?


Serà... desimpossible!

Garbí24 ha dit...

Per lluir s'ha de patir, ja ho pots ben dir

Cris (V/N) ha dit...

Hola, que soy la Mari Puri, LO SABÍAAAAAAAAAAAAAA, LO SABÍAAAAAAAAAAAAAAA, hihihi, sóc lista, eh? PENDONA!!!!!!!

-------------------------
*Reina, perdona a la Mari Puri, però és que s'em cola per a tot arreu, deu meu, és pitjor que tot el veïnat junt :) muasssssssss

Txisky ha dit...

Ooooh!!! La RaTeta Presumida!. Farà anar de cul (mai millor dit) al del colmado!.

El veí de dalt ha dit...

Per mi, que aquesta li fan tolón, tolón tot el que tingui tres cames Les de caminar i la del mig).

Anònim ha dit...

tregui profit dels seus encants...amb els anys decreixen.

el paseante ha dit...

A les pel.lícules, la gent ha de ser guapa. Al carrer no demano tant. Però les persones, al menys, han d'anar polides i arreglades. A Barcelona, fins i tot he vist dones amb pantalons. T'ho prometo.