dilluns, 3 de maig del 2010

JA NO PUC MÉS!!!

Una altre nit de diumenge que plou. Un altre dilluns trist. I jo sense ganes de rés més que contemplar. I menjar formatge, d'aquell de forats. I comença a ser tard però encara tinc el pa fent-se, ara que he recuperat la màquina de transformar la farina en pa. I m'haig d'esperar, clar.

Aquest cap de setmana ha estat el que seria un cap de setmana normal però que no sempre ho és. Anar a fer un volt, imaginar-se com serà el jardí un cop arreglat, menjar (massa), dormir molt, riure... mirar el Barça. Tant senzill com això.

I clar, segueix plovent. Almenys farem feliços als nous hostes: sis enciams, una alberginiera, una carbassonera, sis cebes i sis tomaqueres. Un parell de maduixes ja comencen a agafar color. El sol, quan surt, té ganes d'escalfar però el coi aquest de núvols no el deixen. Fins quan?

I no sé què vull ser quan sigui gran. I la caçadora texana em va estreta. I tinc mandra de preparar el dinar de demà. Però la setmana continuarà i de seguida tornarà a ser divendres... dissabte... diumenge... i tornarà a ploure.



cançoneta ñoña però què passa? ... plou... no dono per a més...

17 comentaris:

Josep ha dit...

No hi ha cap correlació estadística. Per unes poques dècimes, a Barcelona plou més el dimarts. Però, insisteixo, no és res destacable

Remitjó ha dit...

Té una màquina que converteix la farina en pa?

Quan trobe la que torna la palla en or m'envia un sms, si us plau...

Garbí24 ha dit...

Hem de tenir paciencia.....ja vinrà el bon temps i ves amb compte de no deixar-te mullar el pel rateta.
Ànims!!!! i bona setmana

Minnie ha dit...

Rateta, a mi per més que em diguin que convé que ploqui i tenen raó...la pluja se'm posa fatal!El meu estat d'ànim se'n ressenteix un piló...només dir que ahir vaig anar a veure una pel.lícula d'humor i vaig sortir plorant!

òscar ha dit...

No sé quí està plorant quan plou, però va sent hora que algú el/la consoli.

Eli ha dit...

Vinga rateta, amunt aquests ànims!!!!!!
;-D

Srta. Tiquismiquis ha dit...

El que necessita vosté són unes vacances, be, vosté i jo i potser algú mes.

A veure quan convida a una barreta o dos..

nimue ha dit...

buf!!! jo tampoc no puc més! ni un segon més! que torne ja el sol i la calor o em tornaré boja! Ains... he fet com tu aquests dies, pa amb la maquineta i galetes. :(

la bruixa avorrida ha dit...

Bona tarda , rateta,
Dons jo aquest cap de setmana he treballat i de companya tenia una juani amb fums, d’aquestes que fa dos dies que treballen i que es pensen que fer les coses totalment a l’inreves que tu, es fer les coses millor i que son més creatius. No cal que t’expliqui res mès oi?, i quan les hi dius que les coses potser seria millor fer-les d’un altre manera et contesten que ella cobra el mateix que tu, i que has de dir oi?
Respecte cap ni un, que tu fas la feina aquesta cada dia i ella no, es igual, que tinc 20 anys més d’experiència... ets una carca. Com comprendras que avui plou m’es igual, gràcies a deu que s’ha acabat el cap de setmana

RaT ha dit...

Sempre he odiat l'Estadística, Josep. No veig perquè ara no ho hauria de fer. I més si demà, dimarts, encara ha de ploure més a Bcn. Necessito sol!!!

I si vostè troba la que transforma quilets-sobrers-d'operació-biquini en or, enviï-me'l vostè, Remitjonet meu (recordi que sóc catalana, dinerets, dinerets)

Ja me la bufa, mullar-me o dur paraigues... estic depre de tanta grisor. Però molt bona setmana també per a tu, garbi24!!

Ai Minnie, veus? ens passa a les raTetes.. la pluja no ens prova, no. M'agrada a la tardor, a l'hivern, una miqueta a la primavera però "basta ya!", no?

Què poètic això que dius, òscar. Deu ser la conjuntura mundial que plora? una abraçada (segueixo veient espadenyes penjades pels carrers, cada vegada més!)

arriiiiita ese animo??? bffff.... vaaaale... ho intento perquè m'ho dius tu!!! MUAAAA Eli

I vostè com ho sap, Srta. Mikis?? i quanta raó té!! ens deixen ensumar sol i ens el prenen... De barretes li puc convidar, però pensi que la màquina porta sis mesos a casa i tot just ara el que cou és comestible..

Si és que sembla que sigui tardor, nimue, galetes, pa... jo també m'estic tornant lokita (intercanviem receptes?)

Així que la que pasturava ovelles se'ns posa xula, bruixeta?? serà curta!!! Vostè sabrà que allò és d'aquelles que sent algú dir alguna cosa interessant, s'ho copia i ho diu ella, com si fos de collita pròpia. No tenim rés a fer, bruixeta, els que manen és el que volen: gent que cobri poc, pensi menys i adornin. Ens hi hem d'acostumar. O operar-nos i posar-nos una 110 de pit i pesar 50 quilets. De pes, no de cervell.

Senyor Merdevalista ha dit...

He de confessar que la humitat em senta com un tret, però que la pluja em relaxa i sovint fins i tot, m'alegra. No sé si això és greu o no, però així és.

El veí de dalt ha dit...

Ja veig...necessites un paraigües. Ja te'l baixo

Sergi ha dit...

Vol dir que la panificadora és util? La meva companya de pis se'n va comprar una fa una setmana i ja l'ha entaforat a un altillo.

RaT ha dit...

Senyor Merdevalista. A mi també m'agrada, la pluja. Em que em cansa és la monotonia i la pluja, aquest any, és monòtona.

Gràcies, Veí. A l'escala no sé que fariem sense vostè.

Sergi!!!! passa-li aquesta recepta i que la desentafori:

500gr de farina
300 d'aigua tèbia
10 gr de sal
10 gr de llevat (uns cubs de llevat que es venen als supers)
un raig d'oli.
(millor que aparti una mica d'aigua i que hi desfaci el llevat)

Ho col·loca tot dins la cubeta i pitja Programa de Pa Blanc. Tres hores després "voilà!!!". Va, sigui bon minyó i passi-li la recepta!!

Anònim ha dit...

L'important no és si plou o no plou. L'important és sí treballes o no. Que és millor, treballar amb sol, o fer festa ploguent? tot dit.

Sergi ha dit...

Gràcies mestressa, per descomptat que li passaré la recepta... a canvi d'un important percenatge del producte resultant, és clar.

el paseante ha dit...

M'agraden aquestes verdures que volen créixer. No m'agrada que mengis formatge de forats :-)