dilluns, 10 de maig del 2010

FRACCIÓ DE SEGON

Tot i que diuen que no és una pel·licula realment de Woody Allen, no em canso de tornar a veure Match Point. M'agrada. Cada vegada hi descobreixo matisos desconeguts: serà que encara hi ha actors que els agrada interpretar? i guionistes que els agrada fer guions? i directors que els agrada dirigir?

L'inici és bestial. Brutal que diria aquella.


És cert. Davant d'un esdeveniment, d'un indici, d'un símptoma mai saps cap a quin costat caurà la pilota, tot i que internament saps cap on voldries que caigués. Per a mi, que segueixi endavant. I d'acord, amb bona cara.

Aquesta setmana hauria de ser menys plujosa, ja. I més tranquil·la. I més rutinària (qui hauria de dir, jo demanant rutina). I sobretot, més inspirada.

8 comentaris:

fra miquel ha dit...

Bona peli, si senyora. Visiona quant puguis (si no ho has fet ja) "Delitos y Faltas".
I, si no l'has vist, "Si la cosa funciona..." és la que em va reconciliar amb Woody després d'allò de la Vicky, Cristina...
Sí, sembla que encara hi ha bons actors i bons guionistes i bons directors. El que passa és que hi ha molts més dels que no ho son tan.

Esperem que sí, que ara comenci a lluir el sol de manera més continuada.
Petons

Scout Finch ha dit...

soc bastant fanàtica de woody allen, i no entenc per què aquesta la consideren una peli que no sembla d'ell... no tracta els temes de sempre??? des d'una perspectiva nova, però estem davant del mateix woody allen. És una peli magnífica, tot són detalls, una obra mestra del cinema de la primera dècada del s. XXI.

un petonet!!!

Anònim ha dit...

M'has llegit el pensament? l'altre dia pensava en aquesta peli. No és res de l'altre món però no em canso de mirar-la tampoc. Que curiós que hagis escrit sobre això.

Sergi ha dit...

Molt bona la peli i genial l'inici!

Srta. Tiquismiquis ha dit...

mm l'he confós amb Scoop. Però l'inici d'aquesta és genial.
Endavant amb la rutina alguns cops va més que be.

nimue ha dit...

m'encanta Allen i aquesta pel·li en especial! a veure si és veritat que arriba el bons temps que jo també n'estic farteta!!!! B7s!

Anònim ha dit...

Ja sap de sobres com detesto al puto Woody Allen, així que obviaré qualsevol comentari que pogués encendre-la.

Dr. M

el paseante ha dit...

És una bona pel.lícula, tot i que no m'agradi massa l'Allen.

A veure si aquest bon temps que vol començar, la pilota cau del costat que toca. Match point.