dissabte, 8 de maig del 2010

NUNCA MAIS

Si us plau, si mai us parlo de tornar-me a matricular a alguna asignatura, recordeu-me aquest missatge


10 comentaris:

gatot ha dit...

tu també, filla meva?

L'EXORCISTA ha dit...

Hola rateta,
mira, un consell: Jo vaig estudiar (i acabar) Dret a la UNED. Vaig fer una carrera de cinc anys en vuit anys. Val, tenia altres coses que fer i ningun em va ajudar. Finalment, vaig acabar-la. Només és un tema de sacrifici.
Un petó.

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Va, va vinga senyora, segur que no hi ha per tant... a més és molt estimulat cultivar la ment.

mar ha dit...

per què?

(si es pot saber, és clar!)

sigui quin sigui... respecto la teva decisió i et faré costat... però no deixaré de dir-te que a mi em va anar bé... tan bé que em va ajudar a millorar en la meva professió... i ara n'estic ben satisfeta...

petons...

RaT ha dit...

Per a mi, el problema principal és la concepció arcàica que tenen. La web és insuportable, poc àgil i incòmoda. La informació cap a l'estudiant (nou) és inexistent, el servei d'ajuda informàtica justa e ineficient,l'interelació real escassa i el contingut justet, justet. Ara bé, potser si, el problema sóc jo. I parlo de l'UOC, que a sobre és cara i antiquada.

Gatot, feia temps que no et passejaves per aqui. Tú Exorcista, també (advocat? mmmm!!!). Ben retornats!!

Nenes... que si.. que no hi ha qui ho aguanti... sabem com treure el pitjor de mi, de veritat!!!

el paseante ha dit...

Una amiga que em comenta (la Ilse) està matriculada a la UOC. És madrilenya i ho fa en català. Treu excelents. Ella està molt contenta. Aisss, Rateta, que alguna cosa falla.

Garbí24 ha dit...

T'ho recordaré......però quin és el problema?

Josep ha dit...

A la UB vaig conèixer gent que semblava que estigués estudiant a la UOC. Només apareixien a l'inici de curs i als exàmens.
Això sí, TOTS eren funcionaris, i tenine hores d'excedència per estudis.

Anònim ha dit...

Miri la UOC (i sé de que parlo) no deixa de ser un "coladero", si fas les proves d'avaluació continuada (copy/paste dels apunts), ja tens A o B, i després vas a les proves de validació on només et poden preguntar sobre les pacs fetes i a més generalment la resposta correcta, que vols que et digui... crec que és el més proper a regalar els títols a canvi de diners...

RaT ha dit...

el que volgueu però... a mi em posa dels nervis...