divendres, 18 de juny del 2010

13, rue del Blogville: LA MARE DELS NENS

Anda que no... que si, que a tothom li fa peneta la mare aquesta, que si molts fills, que si no té marit, que si va de bòlid... a mi, una vegada, el fill del veí del 1r 2a del bloc de pisos on viu el depenent del colmado de sota casa em va jurar i jurar que l'havia vist sortir del bingo. Però no una vegada, no.. CADA DIJOUS!! sembla que plega de treballar abans i se n'hi va. Si, si, després que si va molt atrafegada, que si té nens que semblen animalons, que si no té un home que la cuidi... jo sols dic el que em van dir: 


aquesta dona està enviciada!!

8 comentaris:

Remitjó ha dit...

RaTeta, un dubte.

Aquestes fotos no són de Google, no?


És vostè alguna de les actrius?


(Curiosity killed the cat)

RaT ha dit...

Sr. Remitjó... no, no són de google.

L'amic de la cosina de la veïna de la meva germana té un cunyat a qui li agrada muntar saraos. Un dissabte pel matí va pillar (eps!!) als monitors d'una Agrupació Escolta per fer les fotos. És l'únic que sé. Jo l'ajudo a promocionar la seva feina.

Què, puc venir doncs, a la taverna irlandesa de la plaça Urquinaona? entendré que sols dugui un clavell i no sigui per a mi...

Remitjó ha dit...

Allí estaré amb "pito i gorra"

El veí de dalt ha dit...

Sento trencar l'idil.li entre el Remitjó i vostè, per dir-li que la dona aquesta, a banda d'anar el bingo, aixeca el colze cada dissabte amb el venedor de l'adrogueria. És que epr suportar els tres fieres no m'estranya...Jo els escanyava directament!

nimue ha dit...

maremeua!! amb tanta criatura no m'estranya que es busque algun vici aquesta senyora!!!

el paseante ha dit...

Ja es deu haver jugat al bingo els euros que li ha donat el Sapateru per cada criatura.

Senyor Merdevalista ha dit...

Què vol que li digui, tothom necessita vàlvules d'escapament. Encara que triar el bingo és una mica lamentable, sobretot quan la senyoreta segueix estant en edat de mereixement, però bé...

Cris (V/N) ha dit...

jo segueixo pensant que és una "conilla", amb o sense bingo :) ptons!!!!!!!!